Selectează o Pagină

Termeni si conditii

Termeni și condiții pentru organizarea de expoziții chinologice de către Asociația Uniunea Chinologică Royal (www.uchr.ro):

1. Plata taxelor:
Taxele trebuie plătite înainte de eveniment, în contul bancar al asociației RO81RNCB0284167668810001 la Banca Comercială Romană.
Taxele plătite nu vor fi returnate din motive aplicabile participantului/expozantului.

2. Returnarea de taxe:
Returnarea de taxe se aplică numai în cazul anulării avizelor emise de autoritățile statului sau anulării expoziției din motive imputabile asociației Uniunea Chinologică Royal.

3. Participarea câinilor:
Este strict interzisă prezența în incinta expoziției a câinilor care nu sunt înscriși.
Este strict interzisă prezența în incinta expoziției a câinilor care nu dețin vaccin antirabic valabil.
Este strict interzisă prezența în incinta expoziției a câinilor care nu dețin microcip.
Este strict interzisă prezența în incinta expoziției a câinilor care prezintă urme de maltratare, înfometare sau stare precară de sănătate.

4. Drepturile de proprietate intelectuală:
Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra mărcilor, logourilor și altor materiale utilizate în cadrul expoziției aparțin asociației Uniunea Chinologică Royal.

5. Limitarea răspunderii:
Asociația Uniunea Chinologică Royal nu își asumă nicio responsabilitate pentru pierderea, furtul sau deteriorarea bunurilor participanților/expozanților în timpul expoziției.
Asociația Uniunea Chinologică Royal nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice daune produse câinilor participanți/expozanți în timpul expoziției.

6. Confidențialitate:
Asociația Uniunea Chinologică Royal se angajează să protejeze confidențialitatea informațiilor cu caracter personal ale participanților/expozanților.

7. Litigii:
Orice litigiu care ar putea să apară între asociația Uniunea Chinologică Royal și participanți/expozanți va fi soluționat pe cale amiabilă.
În cazul în care nu se poate ajunge la o soluție amiabilă, litigiul va fi soluționat în conformitate cu legea română și va fi de competența instanțelor judecătorești române.

Prin participarea la expoziția chinologică organizată de asociația Uniunea Chinologică Royal, participanții/expozanții sunt de acord cu toți termenii și condițiile menționate mai sus.

Asociația Uniunea Chinologică Royal organizează în mod regulat expoziții chinologice, evenimente importante pentru comunitatea de iubitori ai câinilor din România. În acest context, este important să existe un set de termeni și condiții clare pentru desfășurarea acestor evenimente, astfel încât să se asigure o experiență plăcută și sigură pentru toți participanții și expozanții.

În primul rând, participanții și expozanții trebuie să achite taxele necesare înainte de începerea evenimentului. Aceste taxe sunt necesare pentru a acoperi costurile organizatorice și logistice implicate în organizarea expoziției. Este important ca toți participanții să țină cont de termenii și condițiile în acest sens, astfel încât să poată beneficia de toate serviciile și facilitățile disponibile în cadrul evenimentului.

De asemenea, este important de menționat că returnarea taxelor se va face numai în anumite condiții, cum ar fi anularea avizelor emise de autoritățile statului sau anularea expoziției din motive imputabile asociației Uniunea Chinologică Royal. În cazul în care participanții sau expozanții nu respectă termenii și condițiile impuse, taxele nu vor fi returnate.

Un alt aspect important este legat de prezența câinilor în cadrul expoziției. În acest sens, este interzisă prezența în incinta expoziției a câinilor care nu sunt înscriși, nu dețin vaccin antirabic valabil sau nu au microcip. De asemenea, câinii care prezintă urme de maltratare, infometare sau stare precară de sănătate nu sunt acceptați la expoziție. Aceste reguli sunt necesare pentru a proteja sănătatea și siguranța câinilor, precum și a participanților și expozanților.

Pe lângă aceste reguli, participanții și expozanții trebuie să țină cont și de aspectele legate de drepturile de proprietate intelectuală și confidențialitate. Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra mărcilor, logourilor și altor materiale utilizate în cadrul expoziției aparțin asociației Uniunea Chinologică Royal. De asemenea, asociația Uniunea Chinologică Royal se angajează să protejeze confidențialitatea informațiilor cu caracter personal ale participanților și expozanților.

În cazul în care apar litigii între asociația Uniunea Chinologică Royal și participanții/expozanții, se va încerca soluționarea lor pe cale amiabilă. În cazul în care nu se poate ajunge la o soluție amiabilă, litigiul va fi soluționat în conformitate cu legea română.

Este important ca participanții și expozanții să respecte toate termenii și condițiile menționate mai sus, astfel încât să se poată asigura buna desfășurare a evenimentului și să se evite orice neplăceri sau inconveniente. De asemenea, este important ca aceștia să se asigure că toți câinii lor îndeplinesc cerințele impuse, astfel încât să nu fie refuzați la intrarea în incinta expoziției.

Este de asemenea important să se sublinieze faptul că participarea la o expoziție chinologică poate fi o experiență valoroasă pentru orice iubitor de câini. Aceste evenimente oferă oportunitatea de a vedea câini de diferite rase și specii, precum și de a interacționa cu alți proprietari de câini și experți în domeniu. De asemenea, pot fi o oportunitate excelentă pentru a afla informații noi despre îngrijirea și dresajul câinilor, precum și pentru a achiziționa produse și echipamente specializate.

Termenii și condițiile pentru organizarea de expoziții chinologice de către asociația Uniunea Chinologică Royal sunt esențiale pentru buna desfășurare a acestor evenimente și pentru a asigura siguranța și bunăstarea tuturor câinilor participanți, precum și a participanților și expozanților. Prin urmarea acestor reguli și condiții, participanții și expozanții pot avea o experiență plăcută și valoroasă, iar asociația Uniunea Chinologică Royal poate continua să organizeze evenimente de succes pentru comunitatea iubitorilor de câini din România.

Program functionare

Luni - Vineri

10AM -4PM

Adresa

Str. Rusciorului, Nr.19
Sibiu, Romania, 550112

Contact

Telefon

+(40) 758 032 258

Email

contact@uchr.ro