Selectează o Pagină

“ROYAL DOG SHOW”
Eveniment organizat de “Uniunea Chinologica Royal” Sibiu 2021
Sponsor: “CLUB 4 PAWS”
Parteneri eveniment: Primaria comunei SADU & Alianz Canine Worldwide

“ROYAL DOG SHOW” s-a tinut la Sadu si au participat 170 de caini din 41 de rase. Fiecare expozitie s-a desfasurat pe cate doua ringuri de arbitraj. Fiecare caine a fost arbitrat de catre o comisie formata din 3 arbitri (system multijudging). Castigatorul expozitiei CAC a fost un Mastiff Tibetan si al expozitiei CACIB un Ciobanesc de Asia Centrala. Tombola expozitiei “ROYAL DOG SHOW” a fost castigata de un American Staffordshire Terrier. Premiul expozitiei “ROYAL DOG SHOW” pentru cea mai buna miscare in ring a fost castigat de un mascul Volkodav.

Interviuri:
Adrian Leonard Sarbu (arbitru “Uniunea Chinologica Royal” – vicepresedinte U.Ch.R.): “Inca o editie a expozitiei U.Ch.R. la Sadu, unde deja este a doua prezenta. In mod surprinzator avem un mare numar de caini, cred ca undeva peste 150 de caini, sunt prezenti, nu doar inscrisi. Sunt din foarte multe rase: Ciobanesc de Asia Centrala, Ciobanesc Caucazian, Kangal, Akbash, Malakli, rase mici, inclusiv Poodle, Shih Tzu, Beagle, deci in esenta avem foarte, foarte multe rase, foarte multi oameni pasionati pur si simplu, multi iubitori de caini. ”

Cosmin Andrei (reprezentant “CLUB 4 PAWS”): “Ne face o deosebita placere sa fim alaturi de U.Ch.R. la aceasta minunata expozitie din partea CLUB 4 PAWS, sponsorul principal al organizatiei U.Ch.R.”

Florin Cimiliuc (arbitru “Uniunea Chinologica Royal” – chinotehnist U.Ch.R.): “Avem un numar neasteptat de mare, foarte multi caini, calitate buna, si incercam sa venim cu un suflu nou in chinologia romaneasca, in cazul raselor unde asteptarile sunt bazate si pe temperament suntem deocamdata singurii din chinologia romaneasca care avem si testul cu atentator. Este un suflu nou, si speram ca oamenii sa fie interesati inclusiv si de acest aspect care este foarte important, deoarece pe langa tipicitatea, pe langa morfologia raselor, incercam sa pastram si caracterul. ”

Dorin Vasile Salajan (arbitru “Uniunea Chinologica Royal”): “Prin expozitiile noastre la U.Ch.R. incercam sa aducem in prim-plan cainii, tipicitatea raselor, si nu in ultimul rand o colaborare intre om si caine. ”

Flavian Savescu (arbitru “Uniunea Chinologica Royal” – chinotehnist U.Ch.R.): “O expozitie de frumusete. Pe langa faptul ca sunt o gramada de rase de diferite tipuri, incercam sa scoatem in evidenta caracteristicile acestor rase si sa promovam ceea ce este tipic fiecarei rase in parte. Fiecare dintre noi, cei care suntem arbitri invitati aici, suntem specializati pe anumite tipuri de rase, si speram sa putem indruma in cel mai corespunzator mod concurentii care astazi ne-au investit cu increderea domniilor lor si ne-au cerut parerea in privinta arbitrajului.”

“ROYAL DOG SHOW” – un eveniment organizat de “Uniunea Chinologica Royal”, in parteneriat cu primaria comunei SADU & Alianz Canine Worldwide si sponsorizat de “CLUB 4 PAWS”.

BILANT EVENIMENT

„ROYAL DOG SHOW”
SADU – SIBIU 13.03.2021

PARTENERI OFICIALI:
PRIMARIA COMUNEI SADU-SIBIU
„CLUB 4 PAWS”

Inscrierile se opresc in data de 10.03.2021, la ora 21:00.

Cei care s au inscris vor primi în cursul serii aceleiasi zile un email cu detaliile expoziției.

Cine s-a înscris și nu primește email pana a doua zi, 11.03.2021, sa ne contacteze la nr 0757434218.

Succes tuturor participanților și felicitări tuturor care au înțeles ca implicarea contează mai mult decât opiniile în mediul on line.

Numărul de înscrieri a depășit cu mult așteptările, și ne vom lupta în continuare pentru o chinologie cinstita în România.

Va mulțumim tuturor.

FIECARE EXPOZITIE SE DESFASOARA PE CATE 2 RINGURI DE ARBITRAJ,IAR FIECARE CAINE VA FI ARBITRAT DE CATRE O COMISIE FORMATA DIN 3 ARBITRII (SISTEM MULTIJUDGING)
COMISILE DIFERA DE LA C.A.C LA C.A.C.I.B.

 

PE LANGA EXPOZITIILE CU CARE V-AM OBISNUIT ,VOM AVEA SI URMATOARELE CONCURSURI CU PREMII:

B.I.S. (BEST IN SHOW),CEL MAI FRUMOS CAINE AL EXPOZITIEI, SE ALEG CAINII DE LA FIECARE B.O.B. (CEL MAI BUN CAINE AL FIECAREI RASE),ATAT DE LA C.A.C. CAT SI DE LA C.A.C.I.B. DE UNDE SE ALEGE CASTIGATORUL EXPOZITIEI DE CATRE O COMISIE FORMATA DIN 6 ARBITRII.
PREMIUL CONSTA IN 100 KG HRANA CAINI SUPERPREMIUM ,OFERITA “DE CLUB 4 PAWS” SI U.Ch.R.

B.M.S (BEST MOUVEMENT IN SHOW),SE ALEG CAINII CU CEA MAI BUNA MISCARE DE LA FIECARE RASA,INDIFERENT DE CALIFICATIVUL OBTINUT,ATAT DE LA C.A.C. CAT SI DE LA C.A.C.I.B. IAR CASTIGATORUL ESTE ALES DE CATRE O COMISIE DE 6 ARBITRII.
PREMIUL CONSTA IN 50 KG HRANA CAINI SUPERPREMIUM ,OFERITA DE “CLUB 4 PAWS” SI “PLAYBULL ROMANIA”

-TOMBOLA U.Ch.R. FIECARE CAINE INSCRIS,PARTICIPA AUTOMAT LA TOMBOLA (MAI MULTI CAINI INSCRISI-MAI MULTE SANSE DE CASTIG)
PREMIUL CONSTA IN 50 KG HRANA CAINI SUPERPREMIUM ,OFERITA DE “CLUB 4 PAWS” SI U.Ch.R.

TARIFE MEMBRI U.Ch.R.

CACCACIBCAC+CACIB
PRIMUL CAINE50 RON100 RON130 RON
URMATORII CAINI25 RON50 RON60 RON
Ex. PENTRU 2 CAINI INSCRISI LA AMBELE COMPETITII,SE ACHITA UN TOTAL DE 190 RON
Ex. PENTRU 1 CAINE INSCRIS LA AMBELE COMPETITII,SE ACHITA UN TOTAL DE 130RON

Toate tranzacțiile se fac pe contul
asociației „Uniunea Chinologica Royal”:

RO81RNCB0284167668810001
Banca Comercială Romană

TARIFE NON-MEMBRI U.Ch.R.

CACCACIBCAC+CACIB
PRIMUL CAINE60 RON120 RON160 RON
URMATORII CAINI30 RON60 RON70 RON
Ex. PENTRU 2 CAINI INSCRISI LA AMBELE COMPETITII,SE ACHITA UN TOTAL DE 230 RON
Ex. PENTRU 1 CAINE INSCRIS LA AMBELE COMPETITII,SE ACHITA UN TOTAL DE 160 RON